Werken bij SKOVV

De SKOVV is een stichting waar 12 scholen aan gekoppeld zijn.

Zeer regelmatig zijn wij opzoek naar mensen om onze vacatures of de pool in te vullen.

Hieronder de actuele vacatures van de SKOVV.

Vacatures KDS - SKOVV

 Vacature stamgroepleider 1/2     

Onze collega gaat het onderwijs verlaten en buiten het onderwijs een baan zoeken.
Wil jij drie dagen op één van de leukste scholen van Ede werken? Met een fijn team en een gezellige stamgroep 1/2 ‘de Stampertjes’.
Ben jij die Jenaplanner die wij zoeken?

Het betreft een stamgroepleider 1/2 en de omvang is 0,6 fte (woensdag, donderdag en vrijdag). De ingangsdatum is 01-01-2024 en de einddatum is 31-07-2024. De aanstelling kan overgaan in een vaste benoeming.

 

Wie zijn wij?

De Koning David School is een groeiende Jenaplanschool met ongeveer 337 leerlingen verdeeld over 13 stamgroepen met een hecht en sociaal team.   We willen dat onze kinderen zich veilig voelen en met een prettig gevoel naar school kunnen gaan. Er is respect voor ieders eigenheid. Elk mens is uniek; zo is er maar één.  Wij streven een pedagogisch klimaat na, waarbij wij binnen de pijlers van het Jenaplan (spel, werk, gesprek en viering) aandacht hebben voor elkaar, samenwerken en elkaars verschillen respecteren en accepteren.

Gedurende het schooljaar werken wij in de onderbouw met thema’s, die worden gezamenlijk voorbereid.Als leerlingvolgsysteem werken wij met Leerlijnen Jonge Kind.

Op de KDS werken wij met Klasse(n)kracht als onderlegger voor SEO.

Elk schooljaar werken wij met het team werken aan gezamenlijk veranderingsonderwerpen in de school. In schooljaar 23-24 zetten wij in op leerkrachtvaardigheden via teamscholing over Expliciete Directe Instructie (EDI). 

Website school

https://www.koningdavidschool-skovv.nl/

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een stamgroepleider (0,6) voor onze stamgroep 1/2.We vragen:   

·         Afgeronde PABO opleiding 

·         Affiniteit met Jenaplan onderwijs (kennis van Jenaplan is fijn!) 

·         Sterk in het contact met kinderen, collega’s en ouders

·         Lesgevende ervaring bij voorkeur kennis van het curriculum van de groepen 1/2  

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellig en betrokken team. Met 3 parallelstamgroepen 1/2 en voldoende mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning.Je werkt samen met een ervaren duo.Daarnaast natuurlijk een enthousiaste stamgroep (Stampertjes) kinderen en ouders.

Er is sprake van een functie als stamgroepleider in L10. De startdatum is 1 januari 2024 of zo snel mogelijk na 1 januari 2024.Het is een vacature tot 31 juli 2024, met uitzicht op een vaste aanstelling.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd met de directeur van de Koning David School en één van de bouwcoördinatoren en een collega uit een parallelstamgroep 1/2, en zullen in overleg worden gepland. 

Meer informatie? Neem contact op met de Koning David School via 0318-616098 en vraag naar Werner de Geest of stuur een mailbericht naar directie.kds@skovv.nl

Reageren? Stuur je motivatie aan Werner de Geest via directie.kds@skovv.nl

 

Liever werken voor een hele week in 5/6.
Bekijk dan onderstaande vacturen en neem contact met ons op!

                                           

Vacature stamgroepleider 5/6     

Onze collega gaat (helaas) dichterbij haar woonplaats werken.Dus nu zoeken wij jou! Wil jij in Ede werken?Wil jij de hele week op één van de leukste scholen van Ede werken?Met een fijn team en een gezellige stamgroep 5/6 ‘de Strandjutters’.Ben jij die Jenaplanner die wij zoeken?

Het betreft een stamgroepleider 5/6 en de omvang is 1,0 fte, een andere werktijdfactor is bespreekbaar. De ingangsdatum is 01-12-2023 en de einddatum is 31-07-2024. De aanstelling kan overgaan in een vaste benoeming.

Wie zijn wij?

De Koning David School is een groeiende Jenaplanschool met ongeveer 320 leerlingen verdeeld over 13 stamgroepen met een hecht en sociaal team.   We willen dat onze kinderen zich veilig voelen en met een prettig gevoel naar school kunnen gaan. Er is respect voor ieders eigenheid. Elk mens is uniek; zo is er maar één.  Wij streven een pedagogisch klimaat na, waarbij wij binnen de pijlers van het Jenaplan (spel, werk, gesprek en viering) aandacht hebben voor elkaar, samenwerken en elkaars verschillen respecteren en accepteren.

Op de KDS werken wij met klassenkracht, staal, getal en ruimte, en werken wij met Focus PO. Op de middag werken via thema’s aan wereldoriëntatie en de creatieve vakken.

Elk schooljaar werken wij met het team werken aan gezamenlijk veranderingsonderwerpen in de school. In schooljaar 23-24 zetten wij in op leerkrachtvaardigheden via teamscholing over Expliciete Directe Instructie (EDI). 

Website school

https://www.koningdavidschool-skovv.nl/

 

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een stamgroepleider (1,0) voor onze stamgroep 5/6.We vragen:   

·         Afgeronde PABO opleiding met bij voorkeur de bevoegdheid voor
het geven van gymlessen

·         Affiniteit met Jenaplan onderwijs (kennis van Jenaplan is fijn!) 

·         Sterk in het contact met kinderen, collega’s en ouders

·         Lesgevende ervaring in meerdere groepen (bij voorkeur kennis van
het curriculum van de groepen 5/6 en 7/8)  

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellig en betrokken team. Met 2 parallelstamgroepen 5/6 en voldoende mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning.Daarnaast natuurlijk een enthousiaste stamgroep (Strandjutters) kinderen en ouders.

Er is sprake van een functie als stamgroepleider in L10. De startdatum is 1 december 2023, het is een vacature tot 31 juli 2024, met uitzicht op een vaste aanstelling.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd met de directeur van de Koning David School en één van de bouwcoördinatoren en een collega uit een parallelstamgroep 5/6, en zullen in overleg worden gepland. 

 

Meer informatie? Neem contact op met stafmedewerker P&O Martin van Duin via 0318-640405 of m.vduin@skovv.nl of bel met de Koning David School 0318-616098 en vraag naar Werner de Geest of stuur een mailbericht naar directie.kds@skovv.nl

Reageren? Stuur je motivatie aan stafmedewerker P&O via m.vduin@skovv.nl