Werken bij SKOVV

De SKOVV is een stichting waar 11 scholen aan gekoppeld zijn.

Zeer regelmatig zijn wij opzoek naar mensen om onze vacatures of de pool in te vullen.

Hieronder de actuele vacatures van de SKOVV.

Vacatures SKOVV

Vacature Koning David School 2022 -2023  (geplaatst op 31-08-2022)

Voor de Koning Davidschool in Ede zijn we op zoek naar een stamgroepleerkracht ivm zwangerschapsverlof.Het betreft een stamgroep 7/8 en de omvang is 1,0 fte.

De ingangsdatum is 12-12-2022 en de einddatum is medio april 2023De mogelijkheid is aanwezig om (betaald) de maand november gezamenlijk met de huidige leerkracht de stamgroep te leren kennen.

Een gedeelte voortzetting van werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden na april 2023.

Wie zijn wij?

De Koning David School is een groeiende Jenaplanschool met ongeveer 325 leerlingen verdeeld over 13 stamgroepen met een hecht en sociaal team. We willen dat onze kinderen zich veilig voelen en met een prettig gevoel naar school kunnen gaan. Er is respect voor ieders eigenheid. Elk mens is uniek; zo is er maar één.​ Wij streven een pedagogisch klimaat na, waarbij wij binnen de pijlers van het Jenaplan ( spel, werk, gesprek en viering) aandacht hebben voor elkaar, samenwerken en elkaars verschillen respecteren en accepteren.

De KDS is schooljaar 20-21 gestart met het werken met Klasse(n)kracht en met het team werken wij gezamenlijk aan veranderingsonderwerpen in de school. Dit schooljaar voeren wij de rekenmethode Getal en Ruimte jr in.

Website school

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zoeken een stamgroepleider voor onze stamgroep 7/8.We vragen:

·        Affiniteit met Jenaplan onderwijs

·        Sterk in het contact met kinderen, collega’s en ouders

·        Lesgevende ervaring in meerdere groepen (in ieder geval kennis  van het curriculum van alle groepen 7/8)

·        Afgeronde PABO opleiding

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellig en betrokken team. Met 2 parallelstamgroepen 7/8 en voldoende mogelijkheden voor begeleiding en ondersteuning.

Er is sprake van een functie als leerkracht in L10. De startdatum is 12 december2022, het is een tijdelijke vacature i.v.m. zwangerschapsverlof. De aanstelling kan na dit verlof nog gedeeltelijk doorlopen. Gezien de groei van de school is er uitzicht op een vaste aanstelling.De sollicitatiegesprekken worden gevoerd met de directeur van de Koning David School, de collega die met verlof gaat en mogelijk nog een collega.

Meer informatie? Neem contact op met stafmedewerker P&O Martin van Duin via 0318-640405 of m.vduin@skovv.nl . U kunt ook contact op nemen met de directeur van de KDS Werner de Geest via 0318-616098 of via directie.kds@skovv.nl

Reageren? Stuur je motivatie aan stafmedewerker P&O via m.vduin@skovv.nl